Prijava
   

Putari

Glavni zimski negativci. Gori od šalterskih radnika. Ništa ne rade.Taj sneg im stalno nešto ispada iz kontrole, nikako da ga obuzdaju i da počne da pada kako treba. Ponašaju se kao da ne znaju kako je to u svetu. Kad tamo negde napada sneg od tri metra, strani putari ga očiste za nekoliko dana, kola u međuvremenu šlajfuju, zavejani čekaju pomoć i sve mirno. Mi izpizdimo za tries’santima snega, neku bljuzgu što samo smeta, pa ne možemo da šibamo kako nam se ’oće-e zato treba tim putarima ...sve po spisku. Negativci jedni, najgori...ne umeju prirodu da strpaju u mali džep, a čak i ne pišu definicije na Vukajliji...

Komentari

Putari su medju nama...:)

Za prvi udar snega uvek pokažem dozu tolerancije. Vozio sam mnogo puta po snegu penjao se i silazio s Kopaonika kad nisi znao da li je gora magla, mećava ili led, jednom putovao sa Kopa do Niša za 5 sati, tako da sam na licu mesta video mnoga snežna sra...-nisam putar, tebe mi...;)

Ajde,I.I, pa nije to sramota...

Ja ne rekoh da je to sramota... nisu oni ni bolji ni gori od većine, samo su najviše na udaru, a vidjaš ih i kad "stradaju" od vremenskih uslova. Naravno da mi smeta kad ne rade kako treba, kao i žalopojke onih koji vide samo svoj komoditet...;)

Putari,putari,zavejalo pa sta sad,sad su putari krivi za sve nedace a to sto svi voze sa celavim gumama i sto se vozaci sa zimskom opremom mogu meriti u promilima nikom nista.Neocenjen...;.

Previše ironije sam ubacio, Da spomenuh gume-bio bih ocenjen?...inače se slažem sa tim stavom...;)

kako da ga obuzdaju lopatama? u drugim zemljama svako selo ima 87 traktora cistaca. leti ih niko ne vidi kad im se mozak przi na +40
+ za defku da se ugrejes malo :)

Tek sam sad pazljivije procitao,kontao sam da je klasicna pljuvacina pa sam je samo preleteo bezveze.Svi pljuju sad po putarima i to me nervira jer niko nece lopate da se prihvati.Juce sam gledao sa prozora lika sa Audijem A8,4,2,kvatro kako se zaglavio ispred zgrade,naravno celave gume i onda psuje i jebe kevu sto nije ocisceno.Izasle neke komsije da ga poguraju a on ruke u dzepovima i jede govna i tako sam popizdeo da nemam reci.
Ocenjen.........:)

Evo ima i za to :
http://vukajlija.com/auto-ubica/116841

I.I baš si ozbiljan...

Ma nisam toliko ozbiljan...;)
Malo sam pokazao razumevanja za prepljuvane putare, a na ironiju kao stilsku figuru sam se previše navikao-sve stvari su manje više apsurdne i smešne, a to mlađi članovi sajta ne skapiraju odmah, "oni vole da im je lako i smešno-misle samo na ono...;)

''Sneg je iznenadio putare''....da da, 15tog decembra...

Ljudi - kol'ko para, tol'ko i muzike, i opreme i soli...mi ipak najviše volimo Nema se, mora se...;))

Ja sam obratio narocitu paznju na poslednju recenicu iz defke.
:+)

Cenim temeljne persone koje znaju da svaka reč nosi neku tajnu i poruku.To na kraju daje pravu sliku o tim groznim putarima...;))
Zato nam i smetaju najviše...;)

aaaaaa... ovo si vidio od plavanjca!
plagijat! jos si mu i komentar ostavio!
:-)))))

Ovim putem izražavam zahvalnost na inspiraciji gospodinu plavanjcu....