Prijava
   

Pas

Covjekov najbolji prijatelj, uglavnom stravicno dlakava životinja čije dlake nalazimo kao hrpe koje vam se sporo približavaju te izazivaju instant zgražanje. Kod češljanja pas poprima karakteristike osjetljive princeze te se proces češljanja i odstranjivanja dlaka sastoji od : hvatanja beštije po stanu, skidanja lajne, pronalaska češlja te posljednje ali ne manje važno, upotreba svih mišića tijela u svrhu što uspiješnijeg obezdlačivanja.
Također, pas je poprlično koristan da vas potakne na fizičku aktivnost u 2 ujutro. Na kiši. Jer ima mjehur veličine kinder jaje igračke.
Prekrasno je kada vam dođu gosti, a on odluči općiti sa nogom od dotičnog.
Leži vam na krevetu i smatra to svojim krevetom. Nikako ne vašim. Žica hranu svaki put kada ulazite u kuhinju i osjeća se uvrijeđenim ako ništa ne dobacite.
Kupanje smatra nužnim zlom , ali zato valjanje u govnima je najljepša stvar na svijetu. Voli igračke i njihov cijuk, a svoju agresiju manifestira na mekoj imitaciji ptice. Vani će naći najvećeg rotvajlera i natjerati vas da se borite za njega iako mu on može samo pocuclati uho. I ostaviti vas da rješite stvar, ofc.

Ali, kada dođete doma, apsolutno nitko vam se neće veseliti kao ta slatka dlakava beštija. Uistinu bezuvjetna ljubav čini psa najboljim čovjekovim prijateljem.

Sjedim u sobi i čitam knjigu...odjednom..desnim okom spazim neku radnju sa desne strane. Polako okrećem glavu i primjećujem hrpu dlake koja mi se približava. Hvatam ju i bacam u smeće ....dok se okrećem primjećujem još jednu hrpu dlaka. Pokušavajući ju uhvatiti spotaknem se na lošu imitaciju plastične kokoši i umalo lomom gležanj. Odustajem od pokušaja da mi stan bude bez dlaka.

Komentari

Stvarno koji ce mi moj ovakvo cudoviste? i + :)