Prijava
   

Lujmovati

Šamarati kurcem.

Sa hitne vanredne sednice moderatora
- Moramo stati na put ekipi Bobolom! Lujmuju vukajlijaše već pet godina, uz artiljerijsku podršku Pazla!
- I ne samo oni, tu je i njihov vazduhoplovni odred zloglasnih Paninara, koje predvode kapetani Dilan Dog i Crveni Baron!
- Imaju svoje ljude i u Generalštabu, general Valdemar je otkazao poslušnost Predsedniku i izazvao rascep u vojsci, uz omiljenog oficira obične vojske- Rokija!
- Pa šta ćemo sad?! Ne možemo dopustiti da nas i dalje ovako ponižavaju lujmovanjem!
- BANBANBANBAN NEĆU NIŠTA DA ZNAM

Komentari

Da li je moguce da je ovaj beznadezni sajt na tvoj mozak ostvario toliki uticaj koji je izazvao traume koje utichu na tvoj svakodnevni zivot i na skupljanje kapilara u tvom prenapregnutom mozgu obuzetom mikrodegeneracijom koja ima uticaj na manifestaciju tvoje inache genijalne lichnosti, koja ne dolazi do izrazaja zbog pomenute bolesti?

Nisi ni svestan koliko grešiš, to što ti zoveš traumama od Vukajlije su zapravo prijateljska osećanja koja gajim prema meni dragim pojedincima odavde zbog njihovih neporecivih kvaliteta, pritom su ta osećanja i uzajamna, odnosno uzvraćena sa njihove strane, što ih čini još čvršćim. Nasmejali smo jedni druge bezbroj puta, udruženo nastupali u mnogim cirkusima ovde, podržavali u svakom smislu, ustupljivali duple naloge i još koješta. Kvalitetno smo se zabavljali i nastavićemo to da radimo, bez obzira na etikete koje nam žrtve lujmovanja budu kačile. Neka sam sve to što si naveo pa na kvadrat- ja se mojih musketara i naše zajedničke politike ne odričem.

kakvo sranje od komentara nestrucno napisano samo da bi bilo sto duze. to da nema smisla, pa to nije potrebno ni napomenut.

- BANBANBANBAN NEĆU NIŠTA DA ZNAM

Tajrad *

Lukče, zablistaš mi na momente, sve češće i mogu ti reći da sam prepoznao taj potencijal kuloće kod tebe. Moji saborci su prekaljeni legionari i malo su zaboravili na ljudskost, pa ti se ja u njihovo ime izvinjavam za neke ružne stvari koje su ti rekli. Sada je na tebi da odlučiš. Da li ćeš sa nama, hrabrim momcima kojima je kvalitet odavno postao tradicija, ili ćeš pod suknju frustriranih sredovečnih tetaka i njihovih navodnih pulena, koji su zapravo ljudi koji manipulišu tim istim tetkama i koriste ih za ostvarivanje sopstvenih ciljeva. Izbor je na tebi.

- ŠTO VOLIM ŠEŠELJA
PAM
PAM
PARARAM