Prijava
   

grupi

Grupi devojke(groupie girls) copor raspolozenih devojaka koje ne umeju da kazu NE.U pocetku registrovane kao pratilje F.Sinatre cetrdesetih godina proslog veka svoj pun razvoj i afirmaciju sticu razvojem pop-rock kulture i ekspanzijom seksualne revolucije.Verne pratilje rokera,pevaca,grupa na turnejama,seksualno i moralno oslobodjene svih tabua i prepreka.Borile su se za naklonost svog idola svim sredstvima pa su u toj borbi cesto umele i da gaaaadno pokleknu.Sex,drugs&rockn roll u pravom smislu.

Stare grupi devojke:Marianne Faithfull,Nancy Sponge,Courtney Love.Za novije pojma nemam.

Komentari

Da se razumemo: Courtney Love jeste džukela, ali nije groupie. Proslavila se pre Cobaina albumom Pretty on the Inside, dakle, svojim radom, dok se Nirvana još vukla po klubovima. Neki su grupi Hole predviđali sjajnu karijeru, ali je to palo u vodu kada je Courtney počeo da bije loš glas.

Zasto dzukela pobogu?

Iz razloga koji nemaju veze sa njenim javnim nastupom, za to me baš briga. A što se nje kao muzičarke tiče, slušam je i dan-danas, samo sam objektivna.

A Bejb Bjuel? Keva od Liv Tajler? Minus,samo zbog Kortni.

Inace,defka ti je super,ali ono sto mene nervira je sto su svi u fazonu "Kortni ovo,ono", "Kortni ubila Kurta" i sl.
Po meni, Hole je bio super bend.

Nisam ni rekao da je Kortni ubila Kurta,kreten je sam sebi napravio fejslifting sacmarom.Jebi ga nisam mogao da nabrajam stotine grupija,spalio bi komp.Bez obzira na svoju muzicku karijeru Kortni je ipak bila grupi.Meni se licno svidja.