Prijava
   

frizerka

Žena koja patološki mrzi dugu kosu.

PAŽNJA!!! Sledeće rečenice nikako ne upotrebljavati!

Vi: Malo mi skratite krajeve.
Posledica: Žena upada u frenzi. Biće vam otfikareno pola glave, a dobro je ako i to iznesete čitavo iz salona.
Šta ako ipak: Kupite šnalice, gumice, rajfove... i kacigu.

Vi: Želim takvu i takvu frizuru (:pokazujete sliku:)
Posledica: Kada "prilagodi vašem licu" frizuru koju ste hteli, ne samo da to neće ni ličiti na ono što ste hteli: izgledaćete kako trenutno izgledaju sve koze koje se kod nje šišaju, ili gore.
Šta ako ipak: Imajte sa sobom šećer i vodu da biste bili u stanju da potrefite vrata. Ogledala maknuti iz kuće na mesec dana.

Komentari

Čista istina. Zato je meni kosa duga 1m. Frizerke ne posećujem ;)

zajebah se jednom... -drugi primer-
...(jebote sad sam se iznervirala OPET, kosa mi sporo raste, BRE, ne mogu da je vratim na -onu- dužinu... hggffnnhgnjjhhfddfd)

a taman sam razmisljala da posetim frizerku:).....cool definicija(+):)

Jeste, kažeš joj istanji mi runo zubastim makazama a ona se pri'vati trimera i posle ti je kosa oštećenija nego od godina nešišanja.
Zato i ja pićim kosu do dupeta, ne zato što sam imala nametu da je pustim već zato što sam zaobilazila frizerske salone u veeeeeeeelikom polukrugu.

so damn fuckin' true. dok sam imao dugu kosu uz pretnje sam objašnjavao šta i koliko da skrati, a na svaki predlog sam odgovarao NEEEEEE, NE MOŽE. i uspevalo je. a u početku, dok sam bio fin i ćutao, 0.5 cm skraćivanja su nekim čudom postajala 5 cm. and after that, the only thing to do is to kill fuckin' slut.
palac gore.

U osnovnoj shkoli sam imala kosu preko ramena i rekla joj da mi skrati vrhove. Oshishala me je do ushiju. Od tada sam se shishala sama.
Pre nekoliko godina imala kosu do pola ledja i dopizdi mi i odem da se oshisham na kratko. Zena me je sat vremena molila da to ne uradim. Htjela sam joj zabiti makaze tamo gdje sunce ne sija...Na kraju uspije me nagovoriti da me oshihsa po svome, pa ako mi se ne svidja uradice kako ja hocu. NE DAJ BOZE NIKOME ONO SHTO JE ONA MENI URADILA!!!
Rekla sam da valja, pobjegla koliko me noge nose, sakrivala sam na putu do kuce, doshla kuci, makaze u ruke i oshishala se kako sam prvobitno i htjela. Od tada stvarno ne idem kod frizera na shishanje.

... i kacigu haahhaahha
A ja hela da idem da se šišam. Šta mi bi? :)

Muškarci imaju više razumevanja kada je dužina u pitanju, zato je moj frizer muško (iako mu ponašanje i glas nisu u skladu sa polom, ali ajde)

Mislila sam da sam ja jedini biser koji je "potegao makaze na svoju kosu" ali vidim da to nije tako retko... I drago mi je :) Mrzim da gubim ceo dan na cekanje i potom shishanje posle koga se obavezno ispostavi da nesto nije kao sto sam zamislila... Posto mi je kosa porasla preko ramena sad mogu napokon opet sama da se shisham i to je takvo olakshanje! Srecom nisam fan komplikovanih frizura ;D

ja se šišam kod jednog geja,koga izgleda svaki put probada, kad treba još za mikrometar da mi skrati..

E, slazem se sa definicijom!
Imam kosu do dupeta, odem da skratim krajeve (cak ni ne cvetaju, samo su malo suvi pa zbog toga), kazem joj: "Skini 2-3 cm", a ona skine 10! :(

Vidim iz vasih iskustava da su gej muski frizeri bolji. Moracu i ja kod tako nekog na sledece skracivanje krajeva. :)

+ za def, naravno.

idi kod muskarca, poslednji put mi se omaklo te odoh kod zene-osurila me..