Prijava

Леп поздрав из војске.

Ако се још увек двоумите шта да радите са позивима који ће вам ускоро доћи на кућну адресу, ја вам могу саветовати да се одазовете. Ако имате неко питање, поставите слободно.

Леп поздрав од војника.

који ће вам ускоро доћи на кућну адресу,

koliko ti je sendviča av dao da reklamiraš vojsku iako ti je pedeset godina i nemaš namjeru da ideš opet u istu?

Поштовани месни,

да се спустим на ваш ниво, пошто ви ни до сендвича нисте догурали. Ја сам сендвиче давно оставио за собом. Као савестан војник прешао сам на кувану храну.
Друго, немам 50 година и немам намеру да идем у војску "опет", јер да би негде могао да одеш опет, мораш претходно да напустиш то место. Ја за сада, немам намеру да напуштам војску Србије.

Ја вам од срца желим да порастете и постанете човек. Ако мислите да то можете без војске, ја вам желим сву срећу, али мислим да вам је овако лакше. На крају крајева, ти сам бираш како живиш.

ne oftopiči ovde, nego piši to na odgovarajućoj temi https://vukajlija.com/forum/teme/72874?strana=159

Snime sajsi nije zavrsio ni civilno mentolara

Al zato cs 1.6 obuke jake da brane

Како вам је ван војске?

Ја сам толико заљубљен у војску, да се сада осећам као надчовек у односу на вас. Да ли сте отишли до војног одсека да се пријавите и зашто још нисте? Који су изговори?
Ја вас позивам да ми се придружите.