Спортски квиз

1. Malo ozbiljnije...
    Dve Borusije imaju netipično ime za klub u odnosu na ostale bundesligaše (…burg,…berg)
    Šta znači Borusija ?

2. Baš je bilo ozbiljnije! Svaka čast. Piči dalje.

3. Осам фудбалера који су играли и за Реал и за Барсу?

4. Просинечки, Фиго, Роналдо, Савиола, можда се сетим још неког.

5. Radomir Antić?

6. Aj da dodam, Luis Enrike

7. Просинечки, Фиго, Роналдо, Савиола ,Шустер , Луис Енрике ,Лаудруп , иииииииии да га јебем за осмог .....

8. Пеки, сва четири си погодио, а ја сам сад мало проверио и изгледа да је било доста више играча који су играли за оба клуба (мада ми је овај податак са Википедије сумњив, јер се на листи налази и Ето који, ваљда, није одиграо ниједан меч за Реал), па ти постављај даље. А остали на које сам мислио су: Хаџи, Луис Енрике, Шустер и М. Лаудруп.

Улетео и Лаки. Фали ти само Хаџи. Договорите се ко ће.

9. Џем , он има власт .....

10. Џем , он има власт .....

Uvali ti ga u slast.

11. Лаки, постављај ти.

12. Морем ли ја? Имам врхунско питање.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.