Prijava
   

'Ajmo sad za ekipu iz ___________

Vrhunac ekstaze. Potpuna erupcija kombinovanih emocija dolaska u veliki grad, nostalgičnih uspomena iz rodnog mesta i oduševljenja vrh pičkom koja promoviše Amstel u novom pakovanju. Soft verzija "američkog sna" u kom pokazuješ kako si uspeo kao čovek i student u velikom gradu, a, opet, da nisi zaboravio korene.

Subota je posle podne. Ustao si kasno jer si se u petak spremao za dan D. U 14 časova si pokupio sa Autokomande torbu sa čistim gaćama i ajvarom i sirnicom što ti keva spremila da ne trošiš pare "tamo". Pripreme mogu početi.

Zove se najbolja drugarica da ispegla taze novu košulju sa "Emporio Armani" aplikacijom na grudima i levom rukavu. Keva je već poslala čiste farmerke i gaće. Udara se specijalni friz à la Džim Džarmuš i sve je spremno.

Ulaziš, potpuno opušteno u lokal, jebe ti se, svet je tvoj. Merkaš pola sata da vidiš ima li smisla ovde dati pare. Vidiš da ima, sedaš, bacaš jaknu preko ramena u stilu Toma Kruza iz "Top gana" i zauzimaš separe(j). Oko tebe simpatične klinke, još bolje promoterke i plejada njuški sa Ibarske magistrale. Vreme prolazi, muzički žanrovi obleću sa svih strana do momenta dok se pevač ne povuče s bine. Tu nastupaju novi momenti. Novi vladari mikrofona preuzimaju šou, jer Elvis je napustio zgradu. Tada se veličina iskazuje prema sebi, drugima i rodnom kraju. Život je kurva, ali nekad treba ispasti čovek i pokazati da si od krvi i mesa.

Ne čijem vas! 'Ajmo jače!

- AAAAAUUUUUUUEEEEEEE! (kolektivna ekstaza)

Šta kažete?!

- VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU (plafon počinje da škripi)

"Dangubo", ne čujem te!

- JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! (probijen zvučni zid)

'Ajmo sad za ekipu iz "1300 kaplara" iz Ljiga! NEKO TE IMA NOĆAS...

- ...NEKO TE VOLI! To, braćala, u kurac te ljubim!

Komentari

Primer je gomno, Van Gog u kafani? Barem sam ja iz price to tako zakljucio. Treba ti nesto zvucnije, nesto sto ce da pokida. Elem, plus dadoh telo definicije je super.

Van Gog je realno za rupčage poput "Dangube". Ako si fan, jbga...

Nisam fan, samo mislim da nikada nisa cuo Van Goga u kafani. Ustvari jesam, jedna bivsa je to slusala pa mi je na dzuboksu pustila "Sta ako?" od njih. Sav sam se raznezio lolo.

Brate, to nisu kafane, to su kao fol urbana mesta koja pokušavaju biti urbana, a u stvari su kafančine, taj rad.

Telo vrh, primer njih +