Дакле, имам идеју да напишем сценарио за сех и град спиноф серију која ће се звати Дркање и Село. Или Бацање и Предграђе. (велики ми је проблем да пронађем ПРАВИ назив, али схватили сте поенту из ових недовољно добрих примера)
Серија не пуца на високо, већ ће бити ту чисто ето, разоноде ради. Као и поп музика. (ваљда ће бити занимљивија од срећних људи)
Радња се дешава у неком српском селу, где живе 4 најбоља друга. Главни лик има фацу као стопало(у даљем тексту ->стопало) и коврџаву косу, ради у сеоским новинама где пише колумну о свом животу. Има једног риђег друга (у даљем тексту као риђи), једног смеђег(смеђи) који је ожењен и једног плавог(плави) који је старији од свих њих 40 година.
У свакој епизоди(која год да је радња) они онанишу барем једном.
(осим плавог, који то обави пар пута, а такође практикује и анимал сех са кокошкама, прасићима, козама, магарцима итд.)
(као што плави то ради више пута, риђи обично не успе то да обави ниједном, осим у епизоди РИЂИ, у којој ће он то радити једно 75 пута)
(смеђи ће у свакој епизоди барем јдном дркати, али ће пре сваког чина имати један кратки монолог у коме ће испитивати моралност свега тога и осећати грижу савест што није у стању да дрка на своју жену него на комшиницу, или пак неку краву)
(стопало ће упражњавати ову радљу минимум једном по епизоди, али ће сваки пут осетити неко дубље значење у свему томе, што ће представљати тему сваке епизоде)
Поред дркања, када се осете депресивно, ићи ће у групну набавку најновијих опанака, који су за своког од њих страст. Иако се у селу већ одавно опанци ретко носе, они имају потребу да их поседују што више.
Такође ту је присутна и њихова добра другарица -> брката Стана, која разуме њихов мушки свет и често блеји са њима.
Седе у локалној кафани и напијају се до бесвести и обично покушају да приведу неку од румених сељанчица из оближњег школског дворишта, увек без успеха.
(они су наравно у касним 20им и раним 30-им, док је плави одавно сед, и има унучиће)
Суочени са неуспехом одлазе кућама, где се на крају сваке епизоде даје наговештај шта ће да раде... (увек исто)
Мислио сам да буде нека као ББЦ серија од 6-7 епизода по сезони. У тих 6 епизода треба проћи кроз основне проблеме са којима већина може да се поистовети блабла...
--
друга сезона треба да представи 4 млађа момка (3 и један матори) у предграђу (дакле мало урбанијој средини) који пију у паркићу или испред зграде, дрогирају се и наравно дркају :)
--
ово овде пишем зато што ми треба:
1. Адекватан назив
2. ваше мишљење о свему томе
3. помоћ? што у идејама за епизоде, што у можда активној сарадњи :))
---
ето мало зајебанције...