Omiljeni filmovi

Prikazano 1 - 20 od ukupno 25

Koji vam je omiljeni flm i ZASTO???

17.05.2008. Link

Moj omiljeni film je ,,Ćelavi se vuku za kose II deo"
e sad, postavlja se pitanje ZAŠTO je to moj omiljeni film!
e to ne znam.

18.05.2008. Link

lotr

19.05.2008. Link

pa................get rich or die trying...pogledajte pa se uverite..pozzz

19.05.2008. Link

JACKASS svi delovi..... objasnjenje nije potrebno likovi su jednom reciju CAREVI uostalom koga zanima pogledace

19.05.2008. Link

"Rubljov"... Neću da govorim o njemu,napisao sam ovo u nadi da ću nekoga da izazovem da ga pogleda.
Recimo samo da je razlika između njega i Holivudskih filmova kao razlika između Majbaha i Juga. :-)

20.05.2008. Link

Параноја у Лас Вегасу, Америчка Лепота, Трејнспотинг, Амелија Пулен, Фајт Клаб, Велики Лебовски, Америчка Историја Икс, Било једном на Дивљем Западу, Гоуст Врлд, Паклена Поморанџа, Фул Метал Џекет, Фарго, Догвил, Дежурни Кривци,...

Укратко...

20.05.2008. Link

The Fan, Secret Window, Blow, Fear And Loathing in Las Vegas, Freedom Downtime, LXG (League Of Extraordinary Gentleman), Braveheart, The Prestige, The Illusionist, The Last Castle, The Bucket List, Snatch, Don Juan DeMarco, Cool Runnings, Pulp Fiction, Grind House, Leon, The Count Of Monte Cristo, Scarface, The Doors, Swordfish, WarGames, Tao of Steve...

20.05.2008. Link

noć na zemlji džim džarmuš
lotr
kill bill
bilo jednom u americi
star wars naravno the revenge of the sith
ljepota poroka
etc

21.05.2008. Link

Hajde da se volimo 2

21.05.2008. Link

Филмови о старој Грчкој и Риму. Краљица Марго. Гомила црно-белих филмова. Хичкокови филмови. Опасне Везе. СВИ филмови са Џоном Малковичем.

22.05.2008. Link

Ужичка република, Битка на Сутјесци.

22.05.2008. Link

" Sav taj džez"
Sjajna priča o životu, smrti,umetnosti, libidu, sceni...i još bolja muzika

23.05.2008. Link

Odiseja u svemiru 2001, Doktor Strejndžlav, Trejnspoting, Kofi end sigarets, Crno sunce, Se7en, Treći čovek, Kineska četvrt, Beri Lindon, i naravno: http://www.youtube.com/watch?v=idpry-TXJS8

23.05.2008. Link

Lock, Stock and 2 Smoking Barrels, Shawshenk Redemption, Seven, Snatch, Matrix (samo prvi deo, naravno), Memento

23.05.2008. Link

Hrabro srce

26.05.2008. Link

Secret window i Storm of the century...
Oba su ekranizacije knjiga Steve Kralja i fantastichni su!

31.05.2008. Link

Munje, Kengur, Mi nismo andjeli I, Snatch

13.06.2008. Link

aj i ja jedan da kažem:
crno sunce. to je film koji kada jednom odgledate više nikada celokupnu filmsku umetnost ne posamtrate na isti način. tj stvara se praznina. crno sunce, pa pet praznih mesta, pa sve ostalo. i to je činjenica. jednostavno jeste. novi pravac, novi pogled na pojma i same značenje reči film. toliko iskrenosti, zanimljivosti, misterije, i na kraju, toliko jasne životne energije, one čudne sile koja nam vraća nadu u ljudski rod. I to na najnepatetičniji način koji postoji.
remek delo i po meni najbilji film ikada, a svakako 21. veka.

režiser je gari tern(koji je inače filmski kompozitor, čovek koji je čitav film skoro sam realizovao), dokumentarni je (iako nije, ali ga je trebalo negde svrstati) i bio je prikazan na festivalu 7 veličanstvenih u beogradu pre 2 godine.

nahvalih ga bez razloga :) ko ga je gledao znao je i bez ovog teksta, a k nije, nek pogleda, pa kad bude, ovaj tekst delovaće smešno u poređenju sa iskustvom.

13.06.2008. Link

Dobro sad kliše LOTR svi delovi...a fenomalan je i španski film *Otvori oči* toplo preporučujem,ali nikako ne gledati bljutavi holivudski remik Vanila Sky sa sajentologom u glavnoj ulozi.

13.06.2008. Link
Prikazano 1 - 20 od ukupno 25

Pregled

Novo

1 1

Rocker1_nano L_d8b55db822d449a9952fd825b26821e2_nano Lepotica_nano What_s_the_time_nano Inbbbbbdexub8_nano

iz cuga · Vitamin B · hoklica · borba protiv kamenca · Lopovska · cvece na poklon · normalna devojka · Dokurčiti · Monotonija · normalna devojka · normalna devojka · Radnici megamarketa · bestseler · kondomi sa ukusom · postena zena · Lazara majka karala · zoofil · Veliki prasak · u krugu porodice · Ne valja se · Grupni sex · carpe diem · naduravati se · Ajs Nigrutin · sportska crta · bratz lutke · bratz lutke · trezan · Zaljubljen · ekser · Jovana Janković · Vukajlija · Transtvestitski fetišizam · normalna devojka · normalna devojka · postena zena · razglednica · cvece na poklon · bestseler · Divlja gradnja